Chutná bezmäsitá vajíčková ryža s reďkovkami a pórom je nenáročná na suroviny a veľmi jednoduchá na prípravu. Vyskúšajte ju na obed či večeru. Pripravenú ju máte za pár minút, no oblizovať sa po nej budete ešte dlho. Ryža, vajíčka a syr vytvárajú sýtu a chutnú kombináciu, ktorá v spojení s čerstvou zeleninou ako reďkovky a pór ulahodí vašim chuťovým pohárikom a verím, že sa toto zdravé a fit jedlo zaradí aj do vášho jedálnička.
Receptov s vajíčkom v podobnom zložení mám na stránke niekoľko, pretože tieto jedlá sú skrátka chutné, rýchle, sýte a výživné. Sú skvelé počas rušných dní, kedy nemáte čas dlho stáť v kuchyni, no na doplnenie energie a síl potrebujete nutrične hodnotné jedlo. Hnedá ryža obsahuje viac bielkovín a vlákniny ako klasická ryža a bohato sú v nej zastúpené aj minerálne látky. Výborná je teda aj v spojení s vajíčkom, syrom a zeleninou, pretože takto tvorí zdravé a plnohodnotné jedlo. Môžete si do nej primiešať zeleninu podľa vlastnej chuti, no vrelo odporúčam túto kombináciu reďkovky a póru.
Vajíčková ryža s reďkovkami a pórom je tu pre vás, ak máte práve chuť na zdravé a chutné jedlo bez mäsa. Navyše obsahuje suroviny, ktoré má doma snáď stále každý z nás. Presvedčte sa, že aj vegetariánske jedlá môžu byť skutočne chutné.