Perfektné tofu rizoto s parmezánom, sušenými paradajkami a cuketou
Zdieľaj recept s priateľmi:
Vyskúšajte toto perfektné tofu rizoto s parmezánom, sušenými paradajkami a cuketou, verím že sa do jeho chuti zamilujete rovnako ako ja. Navyše je toto tofu rizoto úplne jednoduché na prípravu, zvládne ho tak aj akýkoľvek začiatočník v zdravej kuchyni. Pripravte si tento jednoduchý obed alebo večeru s vysokým obsahom bielkovín.
Klasické rizoto snáď pozná každý, no čo tak vyskúšať recept trochu inak a pripraviť si zdravé rizoto s tofu, cuketou, parmezánom a sušenými paradajkami? Je vhodné aj pre vegetariánov a bez použitia parmezánu si na ňom môžu pochutnať i všetci vegáni. Jedlo obsahuje len veľmi málo tukov a kalórií, čo z neho robí vhodné jedlo napríklad i pri chudnutí. Pokiaľ obľubujete ryžu a tofu, tento fit recept si určite obľúbite.
V tomto recepte odporúčam použiť údené tofu, ktoré má jemnú orieškovú chuť. Posuniete tak celý recept na ešte vyšší level. Do rizota môžete samozrejme pridať i iné vaše obľúbené suroviny, napríklad mrkvu či hrášok. Na konci ho môžete posypať napríklad jarnou cibuľkou či cherry paradajkami. Vychutnajte si toto nutrične hodnotné, zdravé a jednoduché tofu rizoto so zeleninou.