Táto vegánska karfiolová panvička má hneď niekoľko výhod, prečo by ste ju určite mali vyskúšať - je veľmi jednoduchá na prípravu, obsahuje množstvo skvelých chutí, je plná vitamínov a vlákniny, je bohatá na bielkoviny a zdravé tuky a môžete si ju bez výčitiek vychutnať na obed alebo večeru. Pochutnáte si na nej samostatne, no môžete ju podávať aj ako skvelú prílohu k mäsu či rybám. Ak máte radi zeleninu, toto vegánske jedlo plné zeleniny si určite zamilujete.
Vitamínová bomba poteší kedykoľvek počas dňa, a ak si nepotrpíte na vegánsku verziu, môžete si jedlo posypať napríklad aj strúhaným parmezánom. Dochutiť ju tiež môžete štipkou chilli alebo iným obľúbeným korením a vyzdvihnúť tak jej chute na ďalší level.
Ak chcete zvýšiť obsah bielkovín, môžete toto diétne jedlo podávať spolu s mäsom, napríklad týmto: Pečené kuracie stehná v citrónovej marináde . Karfiolová panvička poteší nielen vegánov, ale aj všetkých milovníkov zeleninových jedál. Vďaka nej si môžete chutným a šikovným spôsobom pridať do jedálnička viac zeleniny. Nezabudnite použiť kvalitný olivový olej, ktorý obsahuje zdravé tuky - tie sú potrebné na správne vstrebávanie vitamínov, ktoré jedlo obsahuje.