Áno, čítate správne. Aj Taliani majú svoj guláš, na ktorom si teraz môžete pochutiť aj vy. Tento recept na taliansky guláš je jednoduchý, zdravý a pre milovníkov mäsa ako stvorený.
Taliansky guláš z hovädzieho mäsa je nutrične hodnotný, plný bielkovín, vitamínu E a B12, zinku, železa, selénu a obsahuje všetky potrebné aminokyseliny. Vďaka hovädziemu mäsu si prirodzene budujete svalovú hmotu, takže hor sa do cvičenia. Navyše je hovädzie mäso oproti takej bravčovine lepšie stráviteľné a plné zdraviu prospešných živín, čo určite váš organizmus ocení. Je teda dobré zaradiť červené mäso z času na čas do svojho jedálnička, napríklad aj v podobe tohto chutného jedla. Paradajkový pretlak dodá jedlu šťavnatosť aj jemne sladkastú chuť a správna kombinácia korenín doplní výraznú chuť mäsa, ktoré sa vám bude rozplývať na jazyku.
Recept na taliansky guláš si pokojne doprajte ako sýty a výživný obed či večeru. Je to chutné, zdravé jedlo z hovädzieho mäsa s vysokým obsahom bielkovín (obsahuje až 49 g bielkovín a iba 3 g sacharidov na porciu), navyše veľmi jednoduché na prípravu. Skvelo sa hodí k zelenine, cícerovým haluškám, celozrnným cestovinám či ryži. Na dotvorenie pravej talianskej atmosféry si guláš posypte strúhaným syrom. Buon appetito!