Ovsené vločky sú perfektné na rôzne spôsoby - ako kaša na raňajky, pomleté na múku do koláčov alebo upečené ako domáce cereálie. Sú jednou z najlepších potravín, akú si na raňajky môžete dať a skvelo sa tak pripraviť do nového dňa. Tento ovsený puding s opečeným banánom príjemne prekvapí vaše chuťové poháriky. Ak aj nie ste nadšencom ovsených vločiek, s týmto receptom sa do nich zaisto zamilujete.
Možností na prípravu ovsenej kaše je nespočetne veľa a verím, že každý má tú svoju obľúbenú kombináciu. Môžete si ich pripraviť studené alebo teplé, s mliekom (kravským, kokosovým, mandľovým a iným) alebo s vodou, s ovocím (banány, maliny, čučoriedky, černice alebo aj exotické ovocie ako ananás či papája) alebo s arašidovým maslom a gréckym jogurtom. Koľko ľudí, toľko chutí. Najlepšie je, ak striedate vaše obľúbené kombinácie, a toto zdravé a výživné jedlo vás nikdy neomrzí.
Tento recept na ovsenú kašu je (vďaka opečenému banánu ktorý sa do nej primieša za tepla) pudingovej konzistencie a má neskutočnú chuť. Obohatiť ju môžete o akékoľvek obľúbené ovocie, oriešky či semiačka. Tak vymeňte sladené musli z obchodu za túto zdravú a chutnú ovsenú mňamku.