Zapekaná cuketa plnená tuniakovo paprikovou zmesou a špargľou
Zdieľaj recept s priateľmi:
Chutné, nízkokalorické jedlo plné bielkovín - táto zapekaná cuketa plnená tuniakovo paprikovou zmesou a špargľou je ideálna skutočne pre každého. Je jedno či ste športovec, milovník zdravej výživy, na bezlepkovej diéte alebo sa práve snažíte schudnúť. Na tomto fit recepte si určite pochutíte. Obsahuje len málo sacharidov, tuku a kalórií, čo z neho robí nutrične bohatý, no zároveň diétny a chutný obed, prípadne večeru.
Využite cuketovú sezónu a jej šťavnaté a výživné plody plné vitamínov. Je veľmi ľahko stráviteľná a podporuje obranyschopnosť organizmu. Tuniaková náplň so sebou prináša výraznú chuť a dodáva jemnej cukete šmrnc. Odporúčam tiež použiť údené tofu - ja ho milujem a veľmi rada používam v receptoch kvôli jeho jemnej orieškovej chuti. Špargľa na vrchu bude po upečení jemne chrumkavá, čo posúva zážitok z celého tohto jedla na ešte vyšší level.
Vyskúšajte tento jednoduchý recept na zapekanú cuketu s tuniakovou náplňou a špargľou. Hotový bude raz-dva a náplň si môžete meniť stále podľa vašej chuti. Nezabudnite však na chutnú a zdravú špargľu a neodolateľne roztápajúci sa syr na vrchu. Toto zdravé jedlo je jednoducho mňamka a som si istá, že si ho zamilujete.