Jemnučký špaldový blondie s orechami, na ktorom si pochutí celá rodina. Je úplne jednoduchý na prípravu a ešte jednoduchší na konzumáciu. Skvelo sa hodí na raňajky alebo ako dezert ku káve.
Tento jednoduchý koláč pripravíte za pomoci jedinej misky. Všetky ingrediencie spolu jednoducho zmiešate a vzniknuté cesto upečiete. Tento recept na rýchly blondie by tak mal zvládnuť každý začiatočník v kuchyni, takže pokojne pošlite do kuchyne deti či manžela a čakajte na lákavú orechovú vôňu.
Mlieko môžete použiť kravské ale aj rastlinné, podľa vašich preferencií (napríklad ovsené, mandľové či kokosové).
Špaldový blondie s orechami môžete servírovať spolu s orechovým maslom, arašidovým krémom ( Lahodný arašidový krém ) alebo preliaty gréckym jogurtom. Samozrejme, výborný je aj samostatne. Potešiť ním môžete i návštevu, v prípade že nie je alergická na orechy.
A nezabudnite, 1 hrnček v receptoch stále predstavuje objem 250 ml.
V miske si spolu zmiešame suché ingrediencie a následne do nich vmiešame mokré ingrediencie.
Na záver do cesta primiešame na malé kúsky nasekané orechy.
Vzniknuté husté cesto vylejeme do silikónovej alebo papierom na pečenie vystlatej formy na pečenie (o veľkosti zhruba 15x25cm) a koláč pečieme 20-25 minút pri 180 stupňoch do zlatista.