Vláčna špaldovo-banánová torta, ktorú si môžete pripraviť aj s proteínovým práškom a jednoducho tak zvýšiť obsah bielkovín vo svojom dezerte. Pripravte si ju aj s touto lahodnou škoricovo-orechovou polevou. Uvidíte, že sa po nej len tak zapráši.
Nutrične bohatá torta plná zdravých surovín? Áno, prosím! Táto zdravá torta zo špaldovej múky, banánov, jogurtu, sladená iba medom a obohatená o bielkoviny vďaka proteínovému prášku je ďalším príkladom toho, že zdravé dezerty sa dajú vyrobiť aj z jednoduchých surovín a môžu byť veľmi chutné. Príprava je opäť jednoduchá - všetky suroviny na cesto si spolu proste zmiešame a vzniknuté cesto upečieme.
Škoricovo-orechová poleva na tomto banánovom korpuse skutočne vynikne a budete sa po nej všetci oblizovať ešte aj za ušami. Príprava bude opäť veľmi zložitá - všetky suroviny spolu zmiešajte a pred podávaním ňou tortu polejte. Tento zdravý dezert zvládne pripraviť naozaj každý. Môžete si vyložiť nohy, vychutnať svoj obľúbený seriál a v kuchyni si zatiaľ môžu vaše deti, prípadne manžel, zlepšovať svoje kulinárne schopnosti.
Táto zdravá špaldovo-banánová torta naozaj stojí za vyskúšanie. Vychutnať si ju môžete aj na raňajky, perfektne sa totiž hodí ku káve a je dosť sýta.