Nechce sa vám práve tráviť veľa času s varením? V tom prípade odporúčam pripraviť si tieto jednoduché pečené zemiaky s bryndzovou omáčkou a pórom. Potrebujete k nim iba zopár bežne dostupných surovín a 5 minút práce. A dobrota v podobe pečených zemiakov je na svete.
V jednoduchosti je krása. Pri tomto recepte sa ani nezapotíte - stačí totiž šupnúť zemiaky do rúry a po tom, čo sa upečú, ich len poliať bryndzovou omáčkou a dať na chvíľu znova zapiecť. Naozaj by ste nemali pri príprave stráviť viac ako 5 minút, so zvyškom vám už pomôže rúra.
Pečené zemiaky plnené bryndzou sú jedným z mojich najobľúbenejších receptov so zemiakmi. Recept oceňujem najmä z dôvodu jednoduchosti jeho prípravy, no v neposlednom rade aj kvôli jeho skvelej chuti. Veľmi rada si takýmto jedlom z času na čas obohatím svoj zdravý jedálniček. No a v prípade, že by ste si chceli toto zemiakové jedlo pripraviť v ešte diétnejšej verzii, môžete na náplň použiť polovicu množstva bryndze a druhú polovicu nahradiť nízkotučným tvarohom.
Ak máte teda chuť na zdravý bezmäsitý obed, určite tieto pečené zemiaky s bryndzou a pórom odporúčam. V prípade záujmu si môžete do omáčky zamiešať aj zopár kúskov kvalitnej šunky.