Nízkosacharidové pečené cuketovo-mäsové guľky - výborné na obed či večeru. Ľahké na prípravu a neskutočne chutné. Rozvoňajú vám celý byt príjemnou vôňou a zamilujú si ich doma určite všetci. Keďže sú pečené, sú oveľa ľahšie stráviteľné a ľahšie na žalúdok a nepotrebujete na ne tak ani použiť množstvo oleja. Majú nízky obsah kalórií, sacharidov aj tuku a vďaka tomu, že ich tvorí vlastne iba mäso, cuketa a syr, obsahujú veľa bielkovín, ktoré skvelo zasýtia a dodajú telu potrebnú energiu.
Pečené cuketovo-mäsové guľky môžete podávať napríklad s ryžou alebo inou obľúbenou prílohou. Prípadne si k nim môžete vyrobiť váš obľúbený dip či omáčku. Guľky si však nenechávajte na očiach, pretože sa nedočkajú ani ďalšieho dňa. Sú skutočne výborné - mäsité a šťavnaté zároveň. Namiesto morčacieho mäsa môžete pokojne použiť aj kuracie prsia.
Tento recept sa skvelo hodí do jedálnička športovcov, milovníkov zdravej stravy ale i pri chudnutí či rôznych diétach. Ich nutričné hodnoty sú skutočne priaznivé. Vyskúšajte si tieto diétne mäsové guľky a nezabudnite mi dať vedieť, ako vám chutilo.