Iste ste si už pri mojich receptoch všimli, že cícer sa dá bez problémov použiť ako náhrada múky či tuku do dezertov. Doprajte si a ochutnajte zdravý cícer s originálnou čokoládovo-pomarančovou chuťou v podobe vynikajúcej torty. Recept je to skutočne veľmi jednoduchý a verím, že táto čokoládovo-pomarančová torta z cíceru bez múky si určite vyslúži čestné miesto vo vašom dezertnom jedálničku. Cícer a avokádo si v tomto recepte ani nevšimnete.
Zdravá verzia čokoládovej torty je plná vlákniny, vitamínov, minerálov, obsahuje vysoké množstvo bielkovín, stopových prvkov a zároveň málo cukru, žiadnu múku a nenájdete v nej ani prebytočný tuk. Čokoládovo-pomarančová torta z cíceru je pomerne nízkokalorická a vhodná aj pre celiatikov. Ak milujete banány, v tomto recepte sa dokonalosť čokoládovej torty zavŕši zdravou a nesmierne chutnou avokádovo-banánovou polevou. Jednoducho sen. Trstinový cukor môžete nahradiť kokosovým, prípadne nízkokalorickým xylitolom.
Všetky suroviny spolu vytvárajú vyváženosť chutí a vláčnu konzistenciu. Spojenie avokáda a kakaa je predsa výborné a nikdy nesklame. Prinášam vám rýchly a ľahký recept na **čokoládovo-pomarančovú tortu z cíceru **, ktorá je ako stvorená pre milovníkov čokoládových chutí v zdravšom a nutrične vyváženom prevedení.