Že dokonalý recept s kuracím mäsom neexistuje? Veruže existuje! Presvedčte sa a skúste tieto toskánske kuracie prsia, ktoré si naviac pripravíme z 1 panvice, do 25 minút. Spojenie chutí v tomto jedle je skutočne priam dokonalé a výsledok lahodne krémový, bez zbytočných kalórií - ako na to sa dozviete nižšie. Naviac toto jedlo poskytuje až 50 g bielkovín na porciu!
Spojenie kuracích pŕs, špenátu, sušených paradajok a korenia si v tomto recepte zamilujete a razom sa pri ňom prenesiete do slnečného toskánska.
Pri tomto recepte s kuracím mäsom sa navyše ani veľa nenarobíte - pripravený je raz-dva, v 1 panvičke, alebo vo woku.
Tip: Namiesto smotany som v tomto recepte použila cream cheese (syrokrém). V konečnom dôsledku vďaka nemu ušetríme dosť kalórií aj tuku, pričom bude jedlo ešte krémovejšie ako so smotanou. Určite odporúčam skúsiť túto verziu - tento trik môžete zakomponovať aj do iných receptov s krémovými omáčkami. Ja najčastejšie používam syrokrém Philadelphia light, no nájdete ho pod rôznymi značkami.
Odporúčam podávať ich s uvareným kuskusom, quinoou či ryžou. Recept je skvelý aj do krabičky. Mňam! Tak poďte si pochutiť na tomto nutrične hodnotnom obede či večeri pre celú rodinu, my sme si tento kurací recept zamilovali na prvé ochutnanie :)