Ak milujete sviežu chuť nepečených cheesecake-ov a neviete sa rozhodnúť ktorý recept skúsiť, rozhodne odporúčam vyskúšať tento malinový. Jeho lahodná krémová plnka a sladko-kyslá ovocná poleva vás jednoducho dostane. Navyše má táto verzia cheesecake-u oproti klasickým receptom nižší obsah cukru, tuku a na druhej strane viac bielkovín.
Ak však chcete znížiť obsah tuku a kalórií ešte viac, odporúčam vynechať mascarpone, prípadne ho nahradiť tvarohom. Tento nepečený malinový cheesecake je najlepší po odležaní v chladničke aspoň cez noc. Najlepšie je pripraviť ho večer, aj keď viem, že pri pohľade naň bude veľmi ťažké odolať mu. Dobrou správou však je, že sa naň budete môcť tešiť hneď ráno. Tento zdravý nepečený cheesecake obsahuje iba samé kvalitné suroviny, preto si ho bez výčitiek môžete dopriať aj na raňajky. Za pomoci stévie si ho viete pripraviť aj bez cukru. Neznie vám predsa tvaroh, ovsené vločky a maliny ako typické raňajkové menu? No vidíte, tuto ich máme, iba vo forme chutného cheesecake :)
Pri jeho príprave (ani pri ostatných receptoch) nezabudnite použiť 100% želatínu, nie cukrárske, ani tortové želé.
Toto je pre mňa ten najlepší nepečený malinový cheesecake a ja verím, že si ho tiež zamilujete na prvé ochutnanie.