Ak máte radi gaštany, tento fit gaštanovo-medový cheesecake musíte vyskúšať! Gaštany v spojení s medom sú neodolateľné a o tom, ako chutia vo forme cheesecake-u ani nehovorím. Cheesecake sa hodí najmä v jesennom období. Je veľmi jednoduchý na prípravu a rozvonia vám celý byt. Vpustite jeseň do svojho bytu a vyskúšajte tento zdravý gaštanový cheesecake s medom.
Na korpus budeme potrebovať ovsené vločky a ak použijeme bezlepkové, vyčarujeme si tak bezlepkový cheesecake. Táto skvelá vlastnosť bude tešiť najmä celiatikov. Pripraviť ho budú môcť aj vaše deti či manžel. Postup je úplne jednoduchý a všetko, čo vám treba je jedna miska. Suroviny na korpus i plnku jednoducho zmiešate a pečiete - veď sa presvedčte sami.
Gaštanový cheesecake je oproti klasickým cheesecake-om diétnejší a nutrične hodnotnejší. Tento chutný fit gaštanový cheesecake môžete podávať posypaný kakaom a orechami. Skvele sa totiž hodia ku gaštanovej chuti tohto zákusku. Všetci milovníci gaštanov, vyzývam vás, určite tento jednoduchý gaštanový cheesecake s medom vyskúšajte.
Cheesecake nepečte dlhšie ako je uvedené v postupe, aby nebol suchý.