Perfektné fettuccine s karfiólovo-cesnakovou omáčkou, hrachovými strukmi a tuniakom. Karfiól v recepte nahradil smotanu, čím jedlo odľahčil, pridal mu na obsahu vlákniny aj bielkovín a podstatne znížil v jedle obsah tuku a celkovej kalorickej hodnoty. Toto zdravé jedlo si isto zamilujete!
Chuťovo vynikajúce a plné vitamínov a minerálov - aj také dokážu byť cestoviny, ak si ich pripravíme z tých správnych surovín. Fit karfiolová omáčka je výborná práve na cestoviny, a ak ste ju ešte neskúšali, určite jej dajte šancu. Je lahodne krémová, úžasne dochutená - najmä s použitím zapečeného cesnaku, no hlavne nutrične výživná a v porovnaní so smotanou aj nepochybne zdravšia, sýtejšia a ľahšia na žalúdok. Tento, pomerne nízkotučný a nízkokalorický obed zachutí všetkým milovníkom cestovín. Podávaný s hráškom a tuniakom je skutočne sýty a neodolateľný. Tieto zdravé cestoviny s karfiólovo-cesnakovou omáčkou sú navyše aj bohaté na vlákninu a bielkoviny.
Pripravte si fettuccine, alebo akékoľvek iné obľúbené cestoviny, spolu s touto fit karfiólovou omáčkou s cesnakom, určite tak budú mať úspech.